Startsida

På startsidan i portalen får du en samlad överblick över viktig information som påverkar ditt kontrakt

Driftstörningar
Driftstörningar visas endast om det finns en pågående eller kommande driftstörning som påverkar dig. Driftstörningar läggs upp av din hyresvärd, bostadsrättsföreningsstyrelse eller förvaltare.

Nyheter
Er hyresvärd, bostadsrättsföreningsstyrelse eller förvaltare kan lägga upp nyheter och information som påverkade dig och ditt boende. När du väljer en nyhet så visas detaljerad inforamtion om nyheten.

Kalender
Under kalender visas de nyheter som är märkta med en kalender händelse. När du väljer en kalender händelser så visas detaljerad information om händelsen.

Obetalda hyresavier
Här visas aktuell information över vilka hyresavier som ännu inte är registrerade hos förvaltaren som slutbetalda och har förfallit. Observera att det kan ta en arbetsdag från att en betalning har ankommit till hyresvärden eller bostadsrättsföreningens konto innan hyresavin markeras som betald.

Pågående felanmälningar
Under pågående felanmälningar visas de felanmälningar som inte är slutförda. Välj en felanmälning för att se mer information om ärendet.
Observera att felanmälningar endast visas ifall din hyresvärd eller bostadsrättsförening använder en förvaltare för tekniskförvaltning som är kopplad till Realnode.

Navigation
Under navigation hittar du olika funktioner som hjälper dig att få information om ditt boende. 

Still need help? Contact Us Contact Us